Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна прокуратура- Варна
Коментари Харесай

Осъдиха варненец на година и 9 месеца за грабеж, при който удрял с юмруци и ритал жертвата си

Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 22-годишният Иван В., с което той се признава за отговорен за осъществен обир и за потребление на платежен инструмент без единодушието на титуляря.

Иван В. е роден във Варна, с главно обучение, неженен, не работи, осъждан.

Пред съда той съобщи, че схваща обвиняването, признава се за отговорен, схваща последствията от съглашението, непринудено го е подписал и се отказва  от разглеждане на делото по общия ред.

Страните одобриха за несъмнено открито от фактическа страна, че на 03.09.2019 година в гр. Варна, лишил непознати движими движимости - мобилен телефон „ Аррlе iPhone rose gold ", сим - карта, кожен калъф вид бележник за същия, карта „ СВА ", парична сумата в размер на 90 (деветдесет) лв., безжични слушалки „ Apple AirPods " и 3 бр. дебитни карти, на обща стойност 1358,91 лв., от владението на мъж. Заварен на мястото на престъплението, с цел да резервира владението върху отнетите движимостите той нанесъл на потърпевшия удари с пестник и крайник. Няколко дни по-късно - на 24.09.2019 година, във Варна Иван употребявал непозната безконтактна дебитна карта, като направил заплащане в размер на 6,90 лв..

За гореописаните действия 22-годишния мъж одобри да му бъдат наложени санкции „ отнемане от независимост за 1 година за използването на непознатата банкова карта и 1 година и 9 месеца затвор за осъществения обир. От двете избрани санкции Иван В. следва за изтърпи по-тежкото – 1 година и 9 месеца „ отнемане от независимост “.

Отделно Иван одобри да изтърпи и отсроченото със съглашение утвърдено от Окръжен съд – Варна наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца при първичен непоколебим режим.

Причинените от действията имуществени вреди са възобновени.

Иван В. следва да заплати и направените по делото разходи в размер на 538.61 лв. по сметка на ОД на МВР-Варна в интерес на Държавата.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР